Personlig udvikling

• Personlig udvikling på Fjordvang Efterskole

På Fjordvang kan du møde mange forskellige slags mennesker - og her er plads til alle. Har du mod på at udvikle dig, så har vi mod på at gøre det sammen med dig!

Det er vores mål at give eleverne en tro på sig selv og egne evner og lære dem at være sammen på en positiv, demokratisk og konstruktiv måde.

Vi træder eleverne over tæerne...
...Altså på den gode måde. Og hvad mener vi så med det? Jo - vi mener, at på Fjordvang Efterskole pakker vi ikke ikke tingene ind. Vi er åbne om problemer, og vi tager FAT - selvom det er svært. Kun på den måde kan vi være med til at udvikle eleverne - og det er en af vores fornemmeste opgaver!

Er du klar, tør vi godt garantere dig et år, du aldrig vil glemme - et år, som i den grad vil påvirke dig i positiv retning.

Tør du ta' springet - tør du la' vær'?

Eleverne siger:

"Mine forældre siger, jeg er blevet mere åben. Jeg snakker meget mere, når jeg kommer hjem i weekenden"

"Fra starten var jeg lidt mere genert, og nu er jeg meget social. Det bliver man hurtigt."

"I de første par måneder skete der ikke så meget med mig. Men så havde jeg en god snak med forstanderen, og så fik jeg noget at tænke over. Jeg skulle være lidt mere nuanceret og ikke så sort/hvid."

"Fjordvang gjorde en meget stor forskel for mig i mit liv. Fjordvang gav mig mange af de gode grundværdier i mit sind, som jeg har haft med mig, rundt omkring i hele verdenen sidenhen. Men ikke mindst, så har Fjordvang givet mig venskaber for livet og når jeg ser tilbage på tiden på den dejlige efterskole ved Ringkøbing fjord, ser jeg tilbage på de to bedste år i hele mit liv. Fjordvang er skolen for livet, hele livet."