VEJLEDNING

I løbet af skoleåret vil vi løbende give uddannelses- og erhvervsorientering. Herudover er du til mindst to personlige samtaler med en vejleder, som er behjælpelig med at udarbejde din individuelle uddannelsesplan. Skolen prioriterer denne vejledning højt - vi ønsker at følge vores elever godt til dørs, så de er rustet til at vælge videre uddannelse/erhverv.

-    "Eleverne er meget i tvivl – og det er de i lang tid. Vi skal hjælpe dem med at afdække, hvad der er realistisk for DEM. Vi skal ind til, hvad er det i grunden DU vil og DU kan? Hvis jeg kan inspirere dem til at finde ud af, hvad de har lyst til – og hvilke faktorer der påvirker deres valg, så er det også nemmere for dem at tage deres valg"

"eVejledning"
eVejledning vejleder om alle former for uddannelse via mail, chat, telefon og sms. eVejledning kan kontaktes dag, aften og weekend, og vejledningen foregår anonymt. eVejledning er et tilbud fra Undervisningsministeriet.