Camp Fjordvang Påske 2020

Aflysning: Øv, øv, øv. Vi havde sådan glædet os til at holde Camp Fjordvang i påsken og møde 100 glade, spændte og nysgerrige børn. Men på grund af coronavirussen må vi naturligvis aflyse årets camp.

Alle tilmeldte får direkte besked. Er du en af de heldige vindere af to pladser på Camp Fjordvang? Fortvivl ikke – du kan bruge gevinsten, når vi næste år vender stærkt tilbage.

Camp Fjordvang Påske er halvandet døgn, hvor du som elev i 6., 7. eller 8. klasse kan opleve efterskolelivet og fællesskabet på tæt hold og få en masse sjove timer sammen med de andre.

Og så kan du selvfølgelig prøve kræfter med vores 7 fede linjefag: Ridelinjen, Outdoorlinjen, Metallinjen, Gastronomilinjen, BoldspilslinjenMusiklinjen og Kunst & Designlinjen!

Campen henvender sig til piger og drenge, der går i 6. – 8. klasse.

Tirsdag 7. april kl. 9 til onsdag 8. april 2020 kl. 13. (Påskeugen)

150 kr.
Inklusiv fuld forplejning og en lækker t-shirt.

Efter tilmelding modtager du betalingsoplysninger på din e-mail.