Camp Fjordvang Sommerferie

Tredages Sommerferie Camp på Fjordvang i uge 27 2019. Camp Fjordvang Sommerferie er for dig, der har lyst til at få en ferieoplevelse ud over det sædvanlige.

Du kan for eksempel rykke guitaren rundt, give den gas på boldbanen, kokkerere gastronomiske lækkerier, designe kunst, bygge tømmerflåder eller skrue i en havetraktor.

Kun fantasien sætter grænser for de fede oplevelser, du får på Sommerferie Campen på Fjordvang, der arrangeres af lærerne sammen med nogle af vores tidligere elever.

Prøv kræfter med vores fede linjefag: Outdoorlinjen, Metallinjen, Gastronomilinjen, BoldspilslinjenMusiklinjen og Kunst & Designlinjen!

Der er garanti for et højt aktivitetsniveau og et stort fællesskab!

Målgruppe
Camp Fjordvang Sommerferie henvender sig til piger og drenge, der går i 5. – 7. klasse.

Campen starter mandag 1. juli kl. 9 og slutter onsdag 3. juli 2019 kl. 15.

400 kr.
Inklusiv fuld forplejning og en lækker t-shirt.

Efter tilmelding modtager du betalingsoplysninger på din e-mail.

Tilmelding til Camp Fjordvang Sommerferie

T-shrit str.:*