• Besøgsdag
  • Besøgsdag

Efterskolernes Aften på Fjordvang

Oplev Fjordvang - efterskolen med de mange muligheder - på Efterskolernes Aften onsdag 13. januar 2021 fra kl. 18.00 til 19.30.

Et efterskoleår på Fjordvang bliver det bedste år i dit liv. Oplev vilde udfordringer, afslappende hyggestunder, kærlighed, nye venskaber, verdensklasse lærere, topfaciliteter og ikke mindst et intenst efterskoleliv med oplevelser og venner for livet.

På Fjordvang bliver du:

  • Klar til din ungdomsuddannelse
  • God til at være dig
  • En del af et lille men STORT fællesskab

Vælg mellem 7 linjefag

Fjordvang er efterskolen med de mange muligheder, og du kan vælge mellem hele syv linjefag.

Du kan vælge to linjefag i dit efterskoleår. Vælg mellem Musik, Outdoor, Kunst & Design, Ridning, Metal, Gastronomi og Boldspil.

På Fjordvang dyrker vi bredden fremfor eliten, men du skal ikke tage fejl. Vi er for dig, der har ambitioner om at blive bogligt dygtigere og udvikle dit talent i linjefaget.

Hvad oplever du til Efterskolernes Aften på Fjordvang?

På Efterskolernes Aften kan du besøge skolen sammen med din familie og møde vores elever, der fortæller om efterskolelivet, fællesskabet, linjefagene og de boglige fag. Har du spørgsmål, er både eleverne og lærerne klar til at svare.

Du kan naturligvis få mere at vide om Fjordvangs stærke og unikke boglige profil med to forskellige 9. klasser og en anderledes, projektorienteret 10. klasse.

Faktisk har 400 skoleelever fra hele Danmark i 2018 kåret Mind & Skills som det bedste 9. klasses forløb i Danmark. Læs hvorfor.

I løbet af aftenen kan du opleve livet på efterskolen, og der vil være masser af liv på skolen med aktiviteter i hallen, klasselokaler, boldbane og værksteder.

Eleverne viser dig og din familie rundt, og på rundvisningen ser du skolens lokaler og møder lærererne, som fortæller om skolens værdier, det daglige liv og alle fagene.

Har du spørgsmål til økonomi og tilmelding, kan du tage en snak med kontoret.
 

Tid og sted for Efterskolernes Aften

Du kan besøge os fra kl. 18.00 - 19.30 på Efterskolernes Aften onsdag 13. januar 2021.

Du skal tilmelde dig her

Tilmelding er nødvendig grundet covid-19.

Vil du hellere besøge os en anden dag?

Klik og se vores besøgsdage

 

Find os
Fjordvang Efterskole
Velling Kirkeby 48
6950 Ringkøbing

Har du spørgsmål?
97 32 16 88
kontor(at)fjordvangefterskole.dk

 

Vi glæder os allerede til at møde dig og din familie

Hilsen elever og personale på Fjorvang