Efterskolernes Aften på Fjordvang

Oplev Fjordvang - efterskolen med de mange muligheder - på Efterskolernes Aften onsdag 12. januar 2022 fra kl. 18 til 21.

Et efterskoleår på Fjordvang bliver det bedste år i dit liv. Oplev vilde udfordringer, afslappende hyggestunder, kærlighed, nye venskaber, verdensklasse lærere, topfaciliteter og ikke mindst et intenst efterskoleliv med oplevelser og venner for livet.

Du kan tilmelde dig her

På Fjordvang bliver du:

• Klar til din ungdomsuddannelse
  • God til at være dig
  • En del af et lille men STORT fællesskab

Vælg mellem 7 linjefag

Fjordvang er efterskolen med de mange muligheder, og du kan vælge mellem hele syv linjefag.

Du kan vælge to linjefag i dit efterskoleår. Vælg mellem Musik, Outdoor, Kunst & Design, Ridning, Metal, Gastronomi og Boldspil.

På Fjordvang dyrker vi bredden fremfor eliten, men du skal ikke tage fejl. Vi er for dig, der har ambitioner om at blive bogligt dygtigere og udvikle dit talent i linjefaget.

Hvad oplever du til Efterskolernes Aften på Fjordvang?

I løbet af aftenen kan du opleve livet på efterskolen, og der vil være masser af liv på skolen med aktiviteter i hallen, klasselokaler, boldbane og værksteder.

Eleverne viser dig og din familie rundt, og på rundvisningen ser du skolens lokaler og møder lærererne, som fortæller om skolens værdier, det daglige liv og alle fagene.

Du kan naturligvis få mere at vide om Fjordvangs stærke og unikke boglige profil med to forskellige 9. klasser og en anderledes, projektorienteret 10. klasse.

Faktisk har 400 skoleelever fra hele Danmark kåret Mind & Skills som det bedste 9. klasses forløb i Danmark. Læs hvorfor.

Har du spørgsmål til økonomi og tilmelding, kan du tage en snak med kontoret.

Efterskolernes Aften 2022

Vi glæder os til at se dig på Efterskolernes Aften onsdag 12. januar 2022 fra kl. 18 til 21.

Du kan tilmelde dig her

Vil du hellere besøge os en anden dag?

Klik og se vores besøgsdage

Find os
Fjordvang Efterskole