Efterskolernes Dag 2022

På Efterskolernes Dag fortæller forstander, lærere og elever, hvorfor et efterskoleår på Fjordvang bliver det bedste år i dit liv. De fortæller om vilde udfordringer, afslappende hyggestunder, kærlighed, nye venskaber, verdensklasse lærere, top faciliteter og ikke mindst et intenst efterskoleliv med oplevelser og venner for livet.

Vælg mellem 7 linjefag

Fjordvang er efterskolen med de mange muligheder, og du kan vælge mellem hele syv linjefag.

Du kan vælge to linjefag i dit efterskoleår. Vælg mellem Gastronomi, Outdoor, Kunst & Design, Musik, Ridning, Metal og Boldspil.

På Fjordvang dyrker vi bredden fremfor eliten, men du skal ikke tage fejl. Vi er for dig, der har ambitioner om at blive bogligt dygtigere og udvikle dit talent i linjefaget.

Hvad oplever du på Efterskolernes Dag?

På Efterskolernes Dag kan du høre om skolen sammen med din familie og møde vores elever, der fortæller om efterskolelivet, fællesskabet, linjefagene og de boglige fag. Har du spørgsmål, er både eleverne og lærerne klar til at svare.

Du kan naturligvis få mere at vide om Fjordvangs stærke og unikke boglige profil med to forskellige 9. klasser - Mind og Skils - og en anderledes, projektorienteret 10. klasse med 10X og 10Håndværk.

I løbet af rundvisningen viser vi dig rundt på skolen, så du kan se og opleve livet på efterskolen. Du kan se vores skole, hallen, klasselokaler, boldbane, værksteder, ridehal og værelser.

Har du spørgsmål til økonomi, tilmelding eller andet, står vi klar til at svare dig på dagen.

Efterskolernes Dag 2022

Efterskolernes Dag holdes søndag 25. september 2022 fra kl. 13 - 17.

Vil du hellere besøge os en anden dag?

Klik og se vores besøgsdage

Har du spørgsmål?

kontor(at)fjordvangefterskole.dk