Oplev Fjordvang Efterskole på en virtuel rundvisning

Overvejer du et år på efterskole?

På Fjordvang Efterskole tager vi naturligvis coronavirussen meget alvorlig. Derfor tilbyder vi dig og din familie tre muligheder for at opleve efterskolen.

1) Book en virtuel rundvisning

På jeres virtuelle rundvisning tager forstander Jacob Gravlund Jørgensen dig og din familie med på en videorundtur på skolen. Undervejs kan I naturligvis stille alle de spørgsmål, I har.

2) Book en fysisk fremvisning kun for dig og din familie

Som du jo ved fra din egen hverdag, er alle skoleelever sendt hjem. Det samme er vores lærere, der underviser eleverne hjemmefra. Vi kan derfor trygt fremvise skolen for dig og dine forældre.

3) Se med på livestream søndag 19. april kl. 14.30

Sidst men ikke mindst kan du følge med, når vi holder virtuel besøgsdag søndag 19. april kl. 14.30. Den virtuelle besøgsdag erstatter vores normale "fysiske" besøgsdag.

Tilmeld dig begivenheden på Facebook

Har du spørgsmål eller vil du booke tid?

Kontakt os på 97 32 16 88 eller kontor@fjordvangefterskole.dk

Vi glæder os til at møde dig.