Camp Fjordvang

Vil du have en oplevelse for livet og se, hvordan det er at gå på efterskole? Så kom på camp på Fjordvang Efterskole.

Ride Camp

30. juni til 4. juli 2020

Ride Camp på Fjordvang Efterskole i uge 27

Elsker du at være sammen med din pony eller hest, og kunne du tænke dig at lære en masse nyt? Så tag din pony eller hest med på ridelejr på Fjordvang.

Camp Fjordvang Ridning er en ridelejr med fokus på god horsemanship, tryghed og sikkerhed i arbejdet med hesten, dressur, springundervisning og ridetur i fjorden.

Ridelejren holdes på Fjordvang Efterskole. Din ridelærer er Maj-Brit Rønnov som har en uddannelse inden for hesteadfærd og til dagligt står for ridelinjen på Fjordvang Efterskole.

Læs mere og tilmeld dig

Påske Camp (Aflyst)

7. - 8. april 2020

Aflysning: Øv, øv, øv. Vi havde sådan glædet os til at holde Camp Fjordvang i påsken og møde 100 glade, spændte og nysgerrige børn. Men på grund af coronavirussen må vi naturligvis aflyse årets camp.

Alle tilmeldte får direkte besked. Er du en af de heldige vindere af to pladser på Camp Fjordvang? Fortvivl ikke – du kan bruge gevinsten, når vi næste år vender stærkt tilbage.

Få en smagsprøve på efterskolelivet på Camp Fjordvang i påsken.

På Camp Fjordvang kan du prøve to af vores syv fede linjefag: Ridning, Outdoor, Metal, Musik, Kunst & Design, Gastronomi og Boldspil.

Camp Fjordvang har plads til alle piger og drenge, der vil have en aktiv oplevelse og mærke det stærke fællesskab på Fjordvang. Campen er arrangeret af vores glade efterskoleelever i samarbejde med vores dygtige lærere.

Vi tør godt love, at du kommer til at opleve en masse sjove efterskoleaktiviteter i løbet af de to dage.