• Besøgsdag
  • Besøgsdag

Kunst & Design - en kreativ efterskole

Leder du efter en design og kunst efterskole i Jylland, hvor du kan udtrykke dig kreativt igennem forskellige kunstneriske udtryksformer? Så er vores linjefag Kunst & Design sikkert noget for dig.

Udforsk din kreativitet på en efterskole med design og kunst

På Kunst- & Designlinjen er det "udtrykket", der er i højsædet. Vi lader os inspirere af kunstnere, ismer, materialer og alt omkring os. Vi arbejder inden for mange forskellige genrer: Maleri, tegning, street-art, grafik, fedtsten, ler, gips, træ, horn, skulpturer og digitalt fotoarbejde.

Kunst- og Designlinjen fokuserer på at skabe og designe i kunstneriske processer. Vi tager udgangspunkt i de grundlæggende håndværksmæssige teknikker i vores arbejde med design, komposition og dekoration. Hovedsageligt skaber vi produkter, som du kan bruge til noget, men andre gange lader vi bare idéerne få frit spil.

Det store, lyse billedværksted, det hyggelige tekstilværksted og det fede træværksted danner rammerne for vores arbejde på Kunst- & Designlinjen. Vi arbejder med både bundne og frie opgaver, og holdet er med til at udsmykke skolens arealer med forskellige kreative projekter. 

Som elev på Kunst- & -Designlinjen vil du styrke dine billedkunstneriske færdigheder og udvikle dine designmæssige kompetencer. Linjeforløbet afsluttes med et større designprojekt, hvor du vil få mulighed for at fordybe dig i et valgfrit produkt og materiale.

Hovedområderne på Kunst- & Designlinjen er:
• Billedkunstneriske færdigheder og teknikker
• Diverse materialer fx akrylmaling, ler, fedtsten, digital foto, træ, horn, beton og papir.
• Udsmykning af skolens arealer
• Et større afsluttende designprojekt

Du kommer på en efterskole, hvor design og kunst kan udfoldes, og hvor omgivelserne, du befinder dig i, ligger i naturskønne og inspirerende omgivelser, som er perfekte for det kreative og formgivende arbejde, der er på Kunst- & Designlinjen.

Vælg Kunst & Designlinjen, hvis du kan lide at arbejde med dine hænder, værktøj og naturlige materialer - og hvis du vil have nogle fede timer med skabende processer i de lækre værksteder på Fjordvang - en kreativ efterskole. Kunst og design kræver som sådan ingen forkundskaber - du skal blot have lysten og modet til at udtrykke dig kreativt.

  • Kunst & Designlinjen på Fjordvang Efterskole
  • Kunst & Designlinjen på Fjordvang Efterskole
  • Kunst & Designlinjen på Fjordvang Efterskole
  • Trædrejning på Fjordvang Efterskole