OUTDOOR

Outdoor på Fjordvang Efterskole er for dig, der er vild med friluftslivet – både i vand og skov. Vi har den bedste beliggenhed med skov og fjord som nærmeste naboer, så ”din legeplads” er lige uden for vinduet.

Vil du gerne på en adventure efterskole og have fokus på outdoor, adventure og friluftsliv, er du kommet til den rigtige efterskole.

Adventure efterskole med races mod andre efterskoler

Træarbejde ved bålet, primitiv madlavning, kortlæsning, ture og forskellige overnatningsformer er også i fokus på outdoorlinjen. Desuden deltager vi i fire adventure races mod andre efterskoler fordelt over skoleåret.

Fjordvang råder over masser af friluftsgrej. Blandt andet:
• Kajakker
• MTB-cykler og egen MTB-bane samt cykelværksted med masser af værktøj
• Klatreudstyr til både høje træer og egen klatrevæg i hallen
• Friluftsplads med shelters
• Våddragter til kajaksejlads og surfing

Fjordvang Efterskole har et samarbejde med Ringkøbing Surfklub.

Vand- og skovperioden

Fjordvang Efterskoles Outdoorlinje er inddelt i to perioder – en vand- og en skovperiode.

Vores Outdoor på efterskole giver naturskønne omgivelser lige ved Ringkøbing Fjord, hvor windsurfing eller sejlads i havkajak er omdrejningspunktet for vandperioden på outdoorlinjen. I vandperioden vælger du enten windsurfing eller havkajak.

I skovperioden vælger du mellem træklatring og mountainbike. Træklatring foregår i skovens høje træer eller på skolens indendørs klatrevæg, mens mountainbike foregår i skovene ved Fjordvang.

Ens for både windsurfing, havkajak, træklatring og mountainbike er, at vi tager udgangspunkt i dit niveau, så du kan deltage både som begynder og som øvet.

På vores adventure efterskole får du:

• Aktiv undervisning under gode forhold
• Teamsamarbejde og individuelle udfordringer på samme tid
• Ingen krav om eget udstyr, da skolen råder over MTB, kajakker, klatreudstyr, surfudstyr og meget andet
• Du opnår færdigheder inden for et selvvalgt område (Windsurf, havkajak, træklatring, MTB)
• Lejrliv med overnatning og madlavning

Er du vild med frisk luft, kan du li' at gi' den gas, er du klar på vilde udfordringer – ja så er outdoorlinjen på Fjordvang Efterskole lige noget for dig.

• Outdoorefterskole med kajak
  • MTB på Fjordvang Efterskole