Fjordvang i medierne

Fjordvang Efterskole er løbende i medierne, fordi vi er en efterskole, der tænker anderledes og nyt. Klik og læs nogle af historierne om Fjordvang.

Fuldt hus på Fjordvang Efterskole: Flere elever på mind- og skills-linje giver Fjordvang Efterskole fuldt hus.

Dagbladet Ringkøbing-Skjern 20. september 2019, Journalist Jonas Kollerup.

Der er ikke én seng ledig på Fjordvang Efterskole i Velling i dette skoleår. 100 elever har i øjeblikket sin daglige gang på efterskolen, og det skyldes især et højere elevtal på skolens mind- og skills-linjen.

Læs artiklen om den store søgning til Fjordvang Efterskole

Vælgermøde for 16-årige: Politikerne er også bare mennesker
Dagbladet Ringkøbing-Skjern 30. april 2019, Journalist Jonas Kollerup.

Eleverne på Fjordvang Efterskole fik mandag aften mulighed for at møde folketingskandidaterne fra 12 partier i øjenhøjde. Eleverne var der for at blive klogere på deres politiske ståsted og for at blive udfordret på deres holdninger.

Læs artiklen om vælgermødet på Fjordvang Efterskole

Venstre størst i unges prøvevalg
Dagbladet Ringkøbing-Skjern 30. april 2019, Journalist Anne-Mette Skaanning.

Hver fjerde elev på Fjordvang Efterskole ville sætte kryds ved Venstre, hvis de kunne stemme til Folketingsvalget. Før vælgermødet var det hver tredje.

Læs artiklen om prøvevalget

Vælgermøde for de unge: Hvorfor har vi ikke atomkraft
Dagbladet Ringkøbing-Skjern 30. april 2019, Journalist Anne-Mette Skaanning.

Mens valgrygterne svirrer på Christiansborg, gav 12 folketingskandidater eleverne på Fjordvang Efterskole i aftes en to timer lang lektion i politisk debat om klima, uddannelse og flygtninge.

Læs artiklen

Kom til vælgermøde: Unge vil debattere klima, uddannelse og flygtninge
Dagbladet Ringkøbing-Skjern 25. april 2019, Journalist Anne-Mette Skaanning.

Fjordvang Efterskole og Dagbladet tager forskud på valgkampen og inviterer til vælgermøde, hvor de unge har bestemt, hvilke temaer, der skal diskuteres.

Klik og læs foromtalen af vælgermødet

Efterskole vinder DM i Skills
Dagbladet Ringkøbing-Skjern 5. april 2019, Journalist Cecilie Bisgaard.

Det må have givet pote at lave et minds- og et skills-spor for Fjordvang Efterskole. I hvert fald vandt de torsdag eftermiddag DM i Skills for efterskoler.

Læs om DM-sejren

Mind og Skills-linje tager kegler på Fjordvang Efterskole
Dagbladet Ringkøbing-Skjern 22. november 2018, Journalist Jonas Kollerup.

På Fjordvang Efterskole i Velling kan eleverne selv vælge, hvilken måde de vil undervises på. Valget står mellem den boglige mind-linje, eller den mere praktiske skills-linje. Det har øget elevernes engagement i timerne, lyder det.

Klik og læs artiklen om Mind & Skills
(Kræver abonnement til dagbladet)

Fjordvang Efterskole hædret af 400 skoleelever for sin 9. klasse
Jydske Vestkysten 9. november 2018, Journalist Jonas Kollerup.

400 skoleelever mødtes i oktober i organisationen Danske Skoleelever. Et af punkterne på dagsordenen lød, at de skulle finde fremtidens 9. klasse til en fiktiv skole. Valget faldt på Fjordvang Efterskole.

Klik og læs artiklen