• Besøgsdag
  • Besøgsdag

EFTERSKOLE I VESTJYLLAND – LIGE VED RINGKØBING FJORD

Fjordvang Efterskole ligger i det naturskønne Vestjylland, og efterskolen ligger lige ned til Ringkøbing Fjord. Der er slet ikke så langt ud til os. Regionalbussen fra Skjern/Ringkøbing kører forbi på hverdage - og X-bussen 952X til/fra Silkeborg og Aarhus kører fredag og søndag. Se køreplanen.

Vores efterskole ligger i naturskønne omgivelser, hvilket giver en unik mulighed for at give dig de mest optimale rammer med dine linjefag.

 

Om det er Ridelinjen, hvor du har mulighed for at ride i skoven, tage din hest en tur med ned til fjorden eller ride på vores baner på skolen giver en god alsidighed for dig og din hest.

 

Outdoorlinjen, hvor du får det optimale ud af naturen året rundt fra klatreren i træer til surfing på vandet.

 

I Kunst & Design, hvor du er i konstant inspiration med vores flotte omgivelser året rundt, hvilket giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet.

 

Hvis du synes, at vores efterskole lyder som noget, der falder i din smag, er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi vil hjertens gerne besvare dine spørgsmål og gøre dig klogere på, om vores efterskole er noget for dig.

 

Besøg Fjordvang - din efterskole i Vestjylland

Du er også mere end velkommen til komme forbi skolen og få en rundvisning samt en snak med lærer og elever. Vi har jævnligt besøgssøndage og aftenbesøg, hvor du og din familie kan besøge os. Du kan også ringe til os, hvis du hellere vil besøge os på et andet tidspunkt.

 

Vores adresse er:

Fjordvang Efterskole
Velling Kirkeby 48
6950 Ringkøbing