LIVET PÅ FJORDVANG

Som elev på Fjordvang bliver du en del af et enestående kammeratskab og får venner for livet - men det kommer selvfølgelig ikke af sig selv. Det kræver arbejde og en positiv indsats af hver især.

At bo og spise
Næsten alle bor på store to-mandsværelser - vi har to fire-mandsværelser.
Du skal bruge et helt år af dit liv her hos os - og derfor gør vi meget ud af at skabe miljø og rammer, så efterskolen bliver dit hjem. Derfor bor piger og drenge side om side på gange og i små huse. Det er hyggeligt!

"Et fantastisk sted med en masse energi. Vi er gode til at gøre hinanden gode!"

Der er mulighed for at få noget at spise seks gange dagligt: morgen, formiddag, middag, kaffe, aftensmad og aftenservering - og det er altid muligt at få gulerødder, frisk frugt og koldt vand uden for de faste måltider - og vi spiser godt og sundt på Fjordvang. Der er mødepligt til de tre hovedmåltider.

Eleverne hjælper på skift i køkkenet og står selv for rengøring af bo- og fællesområder både ude og inde.

Mini-Danmark
Med seks forskellige linjefag og tre forskellige 10. klasser fordelt på elever fra alle dele af Danmark, er vi mange forskellige mennesker på Fjordvang - vi kalder os for et "Mini-Danmark". Du vil helt sikkert lære nogle at kende, som er anderledes end dig selv - og det er fedt! Og hvem ved - måske får du øjnene op for helt nye sider af dig selv på Fjordvang :-)

Én ting er sikkert - du bliver en del af en stærkt fællesskab, du kan udvikle dig i!

ÈN FOR ALLE - ALLE FOR EVIGT!