Hvad skal dit barn lave i sommerferien?

Camp Fjordvang Sommerferie

Overvejer I efterskole? I uge 27 kan alle børn, der går i 5. til 8. klasse, få smag for efterskolelivet, når Fjordvang Efterskole inviterer på tredages Sommerferie Camp.

Camp Fjordvang Sommerferie er for alle børn, der har lyst til at få en ferieoplevelse ud over det sædvanlige. Det forklarer forstander Jacob Gravlund Jørgensen, der lover tre dage med fuld fart og masser af sjove sommerferieaktiviteter.

"Børnene kan for eksempel rykke guitaren rundt, give den gas på boldbanen, kokkerere gastronomiske lækkerier, designe kunst, bygge tømmerflåder eller skrue i en havetraktor", fortæller Jacob Gravlund Jørgensen, der sammen med lærerteamet og tidligere elever glæder sig til at give børnene en god sommerferieoplevelse og en forsmag på, hvordan det er at bo på en efterskole.

"Camp Fjordvang Sommerferie begynder mandag 1. juli og slutter onsdag 3. juli. Børnene sover og spiser på efterskolen ligesom rigtige efterskoleelever. Det giver dem en god fornemmelse af efterskolelivet, ligesom de oplever det stærke fællesskab på Fjordvang. Jeg tør godt love, at børnene hurtigt knytter nye venskaber", fortæller forstanderen, der anbefaler, at interesserede ikke venter alt for længe med at melde sig til.

"Vores Påske Camp i april var totalt udsolgt med knap 100 glade børn. Vi har allerede en del piger og drenge skrevet op til Camp Fjordvang Sommer, så vil man være sikker på at få en plads til sit barn og måske en af barnets gode venner, er det bedst ikke at vente alt for længe", siger Jacob Gravlund Jørgensen.

Prøv kræfter med Fjordvang Efterskoles linjefag

• Outdoor
  • Metal
  • Gastronomi
  • Boldspil
  • Kunst & Design
  • Ridning*

* Camp Fjordvang Ridning er desværre allerede udsolgt.

Fakta Fjordvang Sommer

Camp Fjordvang Sommerferie henvender sig til piger og drenge, der går i 5. – 8. klasse. Campen starter mandag 1. juli kl. 9 og slutter onsdag 3. juli 2019 kl. 15. Det koster 400 kr. at deltage inklusiv fuld forplejning, overnatning og en lækker T-shirt.

Klik og tilmeld dit barn