Nye linjefag

Fjordvang Efterskole i Velling tilbyder fra skoleåret 2019/20 2 nye linjefag.

Linjefagene bliver en boldspils-linje og en gastronomi-linje. De 2 nye linjefag skal supplere de øvrige 6 linjefag, så den i forvejen bredt funderede efterskole fremover tilbyder 8 forskellige linjefag.

Hovedparten af de efterskoler, der tilbyder boldspil, har enten obligatoriske gymnastikopvisninger på programmet eller et hovedfokus på eliten. Derfor laver Fjordvang nu en boldspils-linje for bredden, hvor eleverne kan dyrke deres glæde og entusiasme for boldspil.

Gastronomi-linjen oprettes i et af Fjordvangs boliger, hvor stueetagen indrettes som et stort køkkenalrum, hvor eleverne kan fordybe sig i deres passion for mad i hjemlige omgivelser. Gastronomi-linjen vil fokusere på madglæde, og eleverne vil komme omkring alt lige fra middelhavskøkkenet til moderne konditori.

Fjordvang Efterskole har store forventninger til de 2 nye linjefag, og de skal være med til at gøre efterskolen endnu mere attraktiv og fremtidssikre elevtilgangen.

Fjordvang er ligesom de andre lokale efterskoler gode til at løfte eleverne fagligt, og derfor er det på bredden af tilbud, at Fjordvang især skiller sig ud. Fremtiden på Fjordvang Efterskole byder stadig på høj faglighed og et nutidigt syn på, hvordan eleverne modnes og gøres klar til ungdomsuddannelserne. Det kan eleverne kombinere med et eller flere linjefag, i et miljø hvor de kan være sikre på, at mangfoldigheden er intakt.

Læs artikel om de nye linjefag i Dagbladet Ringkøbing-Skjern